4 personen | 410 kcal per persoon
Bereiding
- Kook de zoete aardappel gaar, voeg de amandelmelk, peper en zoet toe en stamp tot een grove puree. Doe de puree in een ovenschaal.
- Doe de ui in een pan, samen met de champignons en gehakt. Breng eventueel op smaak met gehaktkruiden. Leg het gehaktmengsel op de puree in de ovenschaal.
- Leg als laatste de zuurkool op het gehaktmengsel in de ovenschaal en maak af met het broodkruim. Zet het geheel zo’n 20 a 25 minuten in een oven van 220 graden.
Ingrediënten
- 20 gram broodkruim
- 400 gram extra mager rundergehakt
- 100 gram champignons
- 1 grote ui, gesnipperd
- 450 gram zuurkool
- 800 gram zoete aardappel
- 50 ml ongezoete amandelmelk
- Optioneel: geraspte kaas
Leave a Comment
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.