Search here...
TOP
Hoofdgerecht

Vleespastei met bloemkoolpuree

Recept voor 4 personen

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bloemkool en kook deze gaar.

Bak in de roomboter de ui, knoflook en rul het gehakt gaar.

Voeg de tomatenblokjes, wijn, bouillonblokje, wortel en peper/zout toe. En laat dit tien minuten pruttelen.

Giet de bloemkool af en pureer met peper, zout, roomkaas en roomboter.

Doe de puree, gehakt en maak af met geraspte kaas. 20/30 minuten in de oven.

Koolhydraatarm!


Ingrediënten

  • 600 gram gehakt
  • 1 bouillonblokje rund
  • 2 eetlepels roomboter
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 2 tenen geperste knoflook
  • 400 gram tomatenblokjes (1 blikje)
  • 150 gram geraspte wortel
  • 1/2 wijnglas rode wijn
  • 1 bloemkool
  • 1 lepel roomkaas (philadelphia light)
  • Zakje geraspte kaas
  • Peper en zout naar smaak
Family Recipes

«

»