4 personen | 25 minuten bereidingstijd
Kook de rijst. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de curry met de uien 3 minuten op laag vuur. Roer af en toe. Voeg de kip, kokosmelk, het bouillontablet en eventueel zout toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur 15 minuten koken. Roer af en toe. Haal ondertussen de muntblaadjes van de takjes en snijd in reepjes. Schep om met de mango. Voeg na 10 minuten de tuinerwten toe aan de saus en roer door. Schep tot slot de mango erdoor. Serveer de rijst met de saus en de kroepoek.
Je kunt in plaats van mango ook ananas gebruiken.
Ingrediënten
- Cassave kroepoek
- 400 ml kokosmelk
- 2 gesnipperde uien
- 400 gr mango
- 300 gr kipdijfilets in stukjes
- 300 gr tuinerwten (diepvries)
- 1 el curry madres (Indiase specerijenmelange)
- 1 el rijstolie
- 300 gr basmatirijst
- 1/2 bakje verse munt
- 1 kippenbouillontablet
Leave a Comment
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.