Search here...
TOP
Dessert

Krokante ijsbollen

4 personen | 15 minuten bereidingstijd | Allerhande – Albert Heijn

Avocado met citroensap omscheppen. Helft van avocado met zure room en 2 el olie met staafmixer pureren ( of met vork zeer fijn prakken). Op smaak brengen met helft van chilipeper en zout. Grillpan verhitten. Sint­jakobsschelpen goed droogdeppen, dun met olie bestrijken en in 1-2 min. in grillpan gaargrillen, halverwege keren. Avocadomousse over vier cocktailglazen verdelen. Rest van avocadoblokjes en sint-jakobsschelpen erop leggen. Gerecht met rest van chilipeper bestrooien. Lekker met geroosterd brood. Direct serveren.

Ingrediënten

  • 1 rijpe avocado, in blokjes
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel zure room
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 gedroogd chilipepertje, verkruimeld
  • 300 g sint-jakobsschelpen (zak a 500 g, diepvries)
  • Materialen
    staafmixer
    cocktailglazen
    grillpan
Family Recipes

«

»

Leave a Comment