Search here...
TOP
Bijgerecht Hoofdgerecht Snacks

Mini Geitenkaas-quiches

Recept voor 5 kleine quiches

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de champignon in kleine stukjes even in de pan met olijfolie. Smeer de vormpjes in met olijfolie en bekleed deze met de hartige taart bladerdeeg.

Mix het ei met een klein schuitje melk en mix met de geitenkaas. Vul de vormpjes met de gare champignon. Giet vervolgens het ei geitenkaasmengsel er overheen.

Snij de tomaat in plakjes en leg deze op de quiches.

Gaar in een voorverwarmde oven van 180 graden voor +/- 20 minuten. Serveer met honing!

Ingrediënten

  • Hartige taart bladerdeeg (5 stuks)
  • 125 gram geitenkaas 48+ (Schijfjes van de AH)
  • Honing
  • 1 Ei
  • Scheutje halfvolle melk
  • 5 Champignonen
  • Olijfolie
  • 3 Tomaten (TastyTom)
  • 5 kleine taartvormpjes
Family Recipes
TAGS:, ,

«

»