4 personen |20 min bereiden en 60 min wachten | Allerhande – Albert Heijn
Bereiding
Schenk de limonadesiroop over de stukjes eierkoek. Klop de slagroom stijf met een garde of een mixer. Bedek de bodem van de schaal met de helft van de eierkoek en schep er laag voor laag de helft van de vanillekwark, een kwart van de frambozen, de helft van de slagroom en het tweede kwart van de frambozen op. Verdeel de rest van de eierkoek erover en schep hier de rest van de kwark, het derde kwart van frambozen en de rest van de slagroom op. Schep er ten slotte de rest van de frambozen op. Zet de trifle minstens 1 uur in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen mengen. Garneer vlak voor serveren met de blaadjes munt en bestrooi met poedersuiker.
Ingrediënten
- 50 ml frambozenlimonadesiroop (fles 1 liter)
- 4 eierkoeken, in kleine stukjes
- 1 bekertje slagroom (125 ml)
- 1 bak vanillekwark (450 g)
- 1 doos frambozen (250 g, diepvries), ontdooid
- 6 blaadjes verse munt (bakje 15 g) poedersuiker om te bestrooien
Materialen
- Hoge glazen schaal (1 à 1 1/2 liter)
Leave a Comment
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.