2 personen | 450 kcal per persoon
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Hak de ui, knoflook en paprika. Verwarm olie in de pan en bak het gehakt gaar. Voeg de ui, paprika, knoflook en mais toe.
- Doe de tomatenpuree, paprika- en tacokruiden (twee theelepels) toe.
- Vul de schelpen met het mengsel, strooi de kaas erover en doe nog eventjes in de oven.
- Bedek het bord met ijsbergsla en serveer hier de warme taco’s op.
Ingrediënten
- 4 tacoschelpen
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 paprika
- 200 gram mager rundergehakt
- 75 gram mais
- 3 el tomatenpuree (klein blikje)
- Paprikapoeder
- Zakje tacokruiden
- Ijsbergsalade
- 40 gram geraspte kaas
Leave a Comment
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.