4 personen | 15 minuten bereidingstijd | Allerhande – Albert Heijn
Avocado met citroensap omscheppen. Helft van avocado met zure room en 2 el olie met staafmixer pureren ( of met vork zeer fijn prakken). Op smaak brengen met helft van chilipeper en zout. Grillpan verhitten. Sintjakobsschelpen goed droogdeppen, dun met olie bestrijken en in 1-2 min. in grillpan gaargrillen, halverwege keren. Avocadomousse over vier cocktailglazen verdelen. Rest van avocadoblokjes en sint-jakobsschelpen erop leggen. Gerecht met rest van chilipeper bestrooien. Lekker met geroosterd brood. Direct serveren.
Ingrediënten
- 1 rijpe avocado, in blokjes
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel zure room
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 gedroogd chilipepertje, verkruimeld
- 300 g sint-jakobsschelpen (zak a 500 g, diepvries)
- Materialen
staafmixer
cocktailglazen
grillpan
Leave a Comment
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.